Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Η Εταιρεία "ΑΦΟΙ A. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε." είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1973. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Πειραιά σε κτίριο 1.200 μ2 στο οποίο στεγάζονται: η Έκθεση, οι Αποθήκες και τα γραφεία μας. 

 

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα έχει να επιδείξει μία συνεχή ανοδική πορεία στον τομέα της Εισαγωγής και Εμπορίας Ειδών Μετάδοσης Κίνησης & Ανυψωτικών Μηχανημάτων. 

 

Η εταιρεία μας, με τα εμπορεύματα που διαθέτει σε διαρκή αποθέματα, απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας, των Κατασκευαστικών & των Τεχνικών Εταιρειών. 

 

Τα προϊόντα που εισάγουμε και διακινούμε στην Ελληνική αγορά, είναι παραγωγής των πλέον γνωστών οίκων του εξωτερικού. Είναι Πιστοποιημένα με ISO 9001 και ISO 14001 εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. 

 

Με ένα επίλεκτο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε τις πλέον κατάλληλες και ενδεδειγμένες οικονομικά λύσεις για την επιχείρησή σας και να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε ανάγκη σας. 

 


 

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ


Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης παρουσίας μας στην ελληνική αγορά, από το 1973, έχουμε καταφέρει, με συνεχή προσπάθεια και άψογη επαγγελματική συνέπεια, να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εγγυημένες λύσεις των προβλημάτων τους. 


Η προσπάθειά μας αυτή θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα και με τον ίδιο ζήλο και στο μέλλον.